As vrea sa stiu daca am temei legal ca sa dau in judecata o persoana cu care am avut o relatie apropiata timp de 8 luni si careia i-am dat in acest timp peste 15000 RON si cadouri. Persoana nu lucra in acest timp.
Relatia noastra nu era cunoscuta in detaliu de apropiatii mei, deoarece ma jenam cu ea. Am o chitanta numai pentru suma de RON 5000. Cu putin timp in urma am descoperit ca acesta persoana ma excroca nu numai pe mine dar si pe o alta doamna cu care avea relatii de 7 ani si cu care nu incetase sa se vada in timpul relatiei noastre.
Cum se poate incadra fapta acestuia ?
Banii i-am dat pt o treaba serioasa - sa plateasca o sulta pt dobandirea unei proprietati. Eram apropiati si nu mi-am pus problema ca acesta ma excrocheaza, i-am oferit acesti bani desi poate ca nu se poate spune asta in masura in care banii pt care am chitanta i-am dat ca sa ma lase in pace era foarte insistent , ma urmarea, plange a pe strada.
Oare pot sa demonstrez cuiva aceasta inselaciune sau voi fi tratata ca o fraiera sentimentala cazuta pe mana unui excroc. Cunosteam istoria acestui om care a mai fost implicat in fapte reprobabile dar tocmai asta m-a atras la acest personaj negativ. Ma gandesc ca acesta poveste s-ar putea repeta, cu toate acestea pozitia mea nu imi permite sa ma expun
se pare ca ati luat teapa ! pe romaneste spus, v-a orbit dragostea si ati neglijat existenta in societatea noastra a unor "profitori" de meserie!Banii nu ii veti putea recupera decat in masura eXistenti dovezilor de imprumut sau chitante asupra unor lucruri,atentie! cadourile nu sunt oferite pentru a fi inapoiate nu exista temei legal care sa reglementeze asa ceva . insa codul penal prevede la art.199 alin 1 seductia care insa nu e aplicabila in cazul vostru, in ceea ce priveste acuzatia de inselaciune din moment ce ati avut o relatie de concubinaj nu isi gaseste aplicare (asta daca nu ati intocmit acte oficiale,contracte sau asa ceva care sa va creeze un prejudiciu real si dovedit pri inscrisuri notariale). Dragele mele cu parere de rau trebuie sa va recomand deosebita atentie pe viitor! IUBIREA E SUPERFICIALA SI SCUMPA UNEORI!!!!
Inselaciune
Irene13
Buna ziua. Am fost inselata de catre cel cu care aveam o relatie de 2 ani aproape. Nu doar moral, cat si material. In afara de faptul ca in acelasi timp avea o ... (vezi toată discuția)