Cu placere. Dar, ce ati cerut si ce a stabilit instanta? Ati primit un teren la schimb sau nu? Aici intervine urmatoarea problema:
Vreti sa obtineti dreptate si pedepsirea abuzului ?:(( sau vreti sa obtineti terenul? E greu sa te lupti singur impotriva sistemului deci, incercati cu solutiile pe care le ofera el. Astept detalii.
Nu am primit nimic,daca pana acuma se recunostea ca am avea dreptul pentru retrocedare dupa ultima "regizare"a consiliului local din Calimanesti tatal meu este ,in conformitate cu un raspuns al acestei instituti RENEGAT,DEZMOSTENIT:D(aici nu stiu care ar fi termenul)-nu se regaseste trecut in evidenta din registru agricol.Regret ca nu am cum sa prezint pentru edificare inscrisuri de la aceasta primarie,in care eu am certitudinea ,ca cel putin 3(trei)functionarii sunt CRONICI in :legalitate,coruptie,incoerenta si naravuri de tip om preistoric.Si ca sa fie si mai si acestia sunt :primarul,vicele si secretarul .As indrazni ,sa te intreb ceva: sa ni se traga astea cumva ca pe la noi a aparut MIORITA?
si trebuie doar sa ne resemnam??pentru ca solutiile de care vb. eu sincer nu le vad.Sau ar mai fi ceva,sa stam cu acestia ceva 50 de ani si apoi sa schimbam cu ceva "verisori"de`ai lor!!!
Inca o data iti multumesc