avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... primaria a instrainat terenul, in loc sa elibereze ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

primaria a instrainat terenul, in loc sa elibereze titlul de proprietate

In anul 1991 dupa aparitia legi fondului funciar,leg.18/1991 ,in urma unei cereri de retrocedare si validata de comisia judeteana s-a emis o adeverinta provizorie,urmand a se elibera titlul de propietate.Acest lucru nu s-a mai intimplat pentru ca terenul folosit ca gradina de tatal meu pana in 1997 a fost dat la "schimb"de primaria locala .De atunci am incercat a dovedi ilegalitate acestora pe la toate institutiile cu atributi in acest sens.Fara nici`un rezultat favorabil.In motivarea acestui "schimb"de`a lungul anilor aceasta primarie a folosit multe" tehnici" care lasa mult de dorit,atat pentru cei care le`au folosit cat si pe cei care au decis (judecatorie,procuratura,prefectura avocatul poporului etc.)legalitate acestui abuz.Dar ultima depaseste orice scenariu,prin inscrisuri remise atat noua cat si institutilor mai sus numite ,se incearca acreditarea ideii ca in 2004 a revendicat acest teren adevarati propietari care din "generozitate" l`au cedat consilului local???????
In ideea ca am fost explicit am o mare rugaminte in acest forum:SPUNETIMI FRATIILOR SI MIE SUNT EU MAI GREU DE CAP SAU CONSIILILE LOCALE SUNT STAT IN STAT ,SI INSTITUTIILE CARE "ARBITREAZA" IN MECIUL CETATEAN-CONSILIUL LOCAL SUNT IN SERVICIUL ACESTORA PENTRU A AJUTA LA ILEGALITATIILE LOR AVAND CA TEL FINAL :CASTIGURI MATERIALE CAT MAI MARI PRIN ORICE METODA:D
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 01:21, 9 Iunie 2007

In acest caz, puneti-va in ordine toate actele si vedeti daca ati depasit termenele de prescriptie. Daca sunteti inca indreptatit sa cereti , mergeti la notariat cu parintii sa va dea o procura de reprezentare si apucati-va de treaba.:) Pe masura ce apar nelamuririle intrebati-ne.

Offfff nu ca as vrea monopolizare cu a mea problema,numai un fapt ...si promit ca pentru azi;)am terminat."prescriptie" nici vorba,nu sunt 30 de zile de cand aceasta administratie a prezentat Prefecturi precum si Avocatului Poporului o alta motivare a actiuni lor.Niste inscrisuri precum ca in 2004 au aparut propietarii de drept care pana la urma au cedat in favoarea lor acest teren(ei primind teren in alta parte???)de loc acestia find din Craiova.Dar in "nebuloasa "pe care acestia o au in cap au uitat ca nu de mult timp au mai trimis alte inscrisuri cu propietari de drept din Bucuresti???:D.Aici un sfat(te roooog)cum pot sa fac o plangere penala dar pentru ancheta obiectiva sa nu participe cei de pe aici???
La organul superior , aratand motivele pentru care nu se poate depune plangerea la cei de care apartineti. Asta insemnand judetul.Problema se pune asa :plangerile penale se rezolva greu sau foarte greu in Romania. Deci nu stiu daca e cea mai buna solutie pe care sa o recomand. Puteti sa depuneti plangerea direct la minister dar ei o sa o repartizeze mai jos pe motiv de competenta.Si sa se intoarca unde nu va doriti. Sau sa sesizati DNA -ul in scris sau pe site-ul lor. Oricum merita incercat , poate aveti sanse. In paralel, ar trebui sa actionati Primaria in judecata si acei functionari in nume personal , la instanta de contencios administrativ .
pentru azi MULTUMESC mult,mult
pentru azi :) cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire viragvari viragvari Fratii tatalui meu au renuntat la mostenire fapt dovedit cu certificat de mostenitor conform caruia ei sunt straini de mostenire . Dupa catva ani buni au cerut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters156226 ContSters156226 buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in ... (vezi toată discuția)