avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce ma sfatuiti sa fac mai bine?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce ma sfatuiti sa fac mai bine?

A-m fost azi si am vb cu propietari de unde vreau sa cumpar pamintul care nu are cadastru sa faca cadastru la el ca sa rezolvam cu actele o data ,iar ei nu vor sa faca cadastru decit ma forteaza sa il iau prin testament sau precontract .am uitat sa va zic eu a-m apucat sa le dau 10000000 milioane vechi inainte sa faca cadastru si la casa de o mai au de vinzare pe care vreau sa o cumpar +alti bani care iam dat la terenul acesta care este pusa vile la oameni care au muncit .ma forteaza sa iau asa pamintul pt ca nu vor sa imi mai dea bani inapoi. ce sa fac sa renunt?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:11, 22 Iunie 2010
faceti antecontract, dupa promovati o actiune care sa tina loc de act de vanzare cumparare.
verificati actele de proprietate.
buna ziua .
puteti incheia un antecontract de vanza-cumparare la notariat.
mentionati o data, iar cand aceasta va deveni scadenta , daca promitentul-vanzator nu-si executa de bunavoie obligatiile asumate, puteti investi instanta de judecata cu o actiune in constatare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pt vinzarea pamintului morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind 1 ha de pamint pt. care am Titlul de Propietate, am gasit un cumparator dar apar unele probleme: 1. Nu este intabulat 2. Pe acest teren este ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren fara intabulare? morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind un teren intravila de 1 ha pentru care nu am facut cadastrul si intabularea. Este posibil sa-l vind, urmind ca persoana care cumpara sa faca ... (vezi toată discuția)
Precontract versus contract sub semnatura privata nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si as dori sa stiu contractul de vinzare cumparare sub semnatura privata este acelasi lucru cu precontractul de vinzare ... (vezi toată discuția)