avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari datorii

am probleme cu o banca am ramas 3 rate restante dupa care am primit un sms in care vmi se preciza faptul ca pina pe datade 17.06 trebuie sa platesc minim 250 de lei pentru a nu se declara creditul exigibil anticipat am platit acesti bani si aqzi am primit o notificare cu data de 16 06 in care ma anunta ca trebuie sa platesc toti banii cu toate ca mai aveam 2 ani de rate ce e de facut//
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 15:48, 22 Iunie 2010
in contractul de credit incheiat cu banca aveti prevederi speciale privind drepturile pe care le are banca daca aveti rate scadente? poate ar fi bine sa mergeti la banca si sa vorbiti cu un ofiter de credite, sa va prezinte optiunile pe care le ofera banca si dupa ce aveti aceste informatii comunicati-ni-le impreuna cu detalii din contract pentru a va putea da raspunsuri pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit achitat la termen- banca declara creditul exigibil preda stefana preda stefana dupa 3 restante la banca am primit un sms in care mi se cerea sa platesc pina pe 17.06 suma minima de 250 de lei . am platit pe 17.06 dupa care azi primesc o ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Conflict cu banca anca_2007 anca_2007 Buna ziua, in ian 2005 am contractat un credit in valoare de 2200 eur de la o banca, urmand a-l achita, cu rate fixe, in termen de 4 ani. Spre finalul ... (vezi toată discuția)