avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj voluntar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj voluntar

Buna ziua,

Doresc sa realizez un partaj voluntar pentru un apartament de doua camere.
Vreau sa aflu mai multe informatii despre aceasta procedura: cum, unde se face, de catre cine, etc.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 10:07, 13 Iunie 2007
Incearca la un notarB-)D-lui va trebui sa-i dai mai multe detalii despre starea de fapt.Pt. un sfat aici...intrebarea este prea laconica:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2007
nucu$, utilizator
Partaj voluntar intre 2 sau mai multi coproprietari? Intre soti sau in urma unei succesiuni?E voluntar pentru toate partile sau una sau mai multe parti se opun? asta ar trebui sa stim.
partaj voluntar intre fosti soti.Nu mai este vorba de alte bunuri, doar apartamentul
S-a deschis procesul de partaj?Sau doar s-a pronuntat hotararea de divort ramanand ca ulterior sa faceti partajul?
s-a pronuntat divortul in februarie si am convenit sa-i dau o parte din bani, iar el sa renunte la apartament.Cum este mai bine sa definitivam?prin proces sau notar?

Alte discuții în legătură

Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)
Partaj Adela A Adela A Buna ziua! As dori sa va intreb care este cea mai simpla si mai ieftina cale de a realiza partajul intre mine si fostul sot, in conditiile in care divortul ... (vezi toată discuția)
Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu buna ziua,am divortat de sotie,sa terminat procesul pe data 2 iulie 2010,am impartit si bunurile de comun acord eu am ramas in apartament,cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)