avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fila Cec neacoperita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fila Cec neacoperita

Buna Seara.Exista un termen limita pentru a face plangere penala pentru file Cec neacoperite?.
Cel mai recent răspuns: Karla2000 , utilizator 11:01, 27 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc,ma interesa,din punct de vedere penal,cat timp avem la dispozitie pentru a reclama.
Ati primit o fila CEC ce nu are acoperire si dvs. intrebati in care este termenul ce-l aveti la dispozitie pentru a reclama? Depinde cat de interesat este cel care v-a emis acea fila sa dispara! Raspuns: TERMENUL ESTE ZERO! Trebui sa fiti deja in instanta!
Multumesc pentru informatii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)
Neplata la termen danel danel daca nu platesc o factura pe persoana fizica la timp si nici creditorul nu imi mai acorda timp intru cumva in incidenta legii penale? am cum sa castig un ... (vezi toată discuția)
Cec fed2 fed2 Exista situatia urmatoare:o creanta parte acoperita cu BO,parte cu CECURI,parte neacoperita de instrumente de plata...O parte din debit(facturile ptr.care s-au ... (vezi toată discuția)