avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

pentru un autoturism Ford cumparat la data de 06.08.2008 , inmatriculat in 05.12.2008, am achitat o taxa de poluare de 3350 lei, se mai poate solicita restiuirea sau recalcularea taxei de poluare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miri47 , utilizator 21:22, 28 Iunie 2010
Se poate solicita, dar nu aveti sorti de izbanda!Cine va zice altceva, va amageste!
In Alba , Hunedoara, Sibiu, care apartin de Curtea de Apel Alba , unde profesez, dar si in Cluj astfel de taxe nu se restituie!
intradevar, in urma solicitarii recalcularii taxei, in Referatul de calcul...se specifica ca taxa a fost stabilita corect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare schimbare in justitie???? vvasilovschi vvasilovschi Buna. Observ atent modalitatea de recuperare a taxei de poluare in instanta. Am depus actiunea la tribunalul Suceava in 15.02.2010 (taxa platita in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto IONELZHR IONELZHR pentru cine ma poate ajuta. am atasat la documente sentinta nr.57 a Tribunalului Prahova .cu toate ca la data cand am inregistrat documentele privind plata ... (vezi toată discuția)