Doresc sa scot apartamentul de la intretinere cum trebuie sa formulez cererea ca am citit ca trebuie sa fac cerere tip, o iau de la administrator,deoarece nu mai locuieste nimeni.multumesc.
apartamentul nu se poate scoate de la intretinere ca nu il poti scoate din bloc.. va ramane la intretinere, eventula cu o singura persoana trecuta pentru utilitatile folosite perpetuu.. lumina scarilor, liftul, fondul de rulment, fondul de reparatii, samd
AvocatPetre are dreptate. Apartamentul nu va aparea la intretinere cu suma datorata = 0 lei/luna ci cu utlitatile lunare comune de genul celor enumerate mai sus.
Cererea poate suna ceva de genul:
Subsemnatul............., in calitate de proprietar al apartamentului nr.....situat in .......solicit scoaterea de la intretinere a unui numar de ....persoane incepand cu luna.......Solicit acest lucru avand in vedere ca, incepand cu data mai sus mentionata, ...........
Daca nu locuieste nimeni in apartament, nu veti avea de plata gazele, electricitatea si gunoiul - cheltuieli care se impart pe numar de persoane, in rest, veti plati celelalte cheltuieli in functie de cota-parte indiviza proprie apartamentului - salarii, cheltuieli administrative, reparatii si lucrari de intretinere pe proprietatea comuna.
Nu veti plati, apa - consum propriu -, nu si pierderile de apa, pe care le veti plati alaturi de toti ceilalti proprietari.
De asemenea veti plati fondul de rulment si de reparatii in masura in care se percepe si cand se percepe.
am si eu o intrebare... aceasta cerere de scoatere de la intretinere pt x persoane trebuie depusa cu un numar de zile inainte de data de la care se doreste scoaterea acestor persoane? sau nu conteaza. multumesc!
Cote lunare
SimonaBardea
Buna dimineata!
1. La un apartament sunt 0 persoane, nu este normal ca sa contribuie la plata cheltuielilor lunare, sal administrator, sal femeie serviciu , ... (vezi toată discuția)