avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere pentru scoaterea aprtamentului de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere pentru scoaterea aprtamentului de la intretinere

Doresc sa scot apartamentul de la intretinere cum trebuie sa formulez cererea ca am citit ca trebuie sa fac cerere tip, o iau de la administrator,deoarece nu mai locuieste nimeni.multumesc.

Solicitarea dumneavoastra trebuie depusa inainte de calcularea intretinerii pentru luna din care doriti scoaterea acelor persoane.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)
Cote lunare SimonaBardea SimonaBardea Buna dimineata! 1. La un apartament sunt 0 persoane, nu este normal ca sa contribuie la plata cheltuielilor lunare, sal administrator, sal femeie serviciu , ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere mymymymy mymymymy Buna ziua, -in apartamentul meu din 15 august am inceput renovarea si cred ca o sa dureze cam o luna jumate, pe aceasta perioada voi locui in alt apartament ... (vezi toată discuția)