avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertize contabile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertize contabile

salut.o intrebare am si eu:in cazul in care rezultatul unui raport de expertiza arata faptul ca admin asociatiei de propr a produs un prejudiciu asoc cu x suma fara a include si penalitatile care au intervenit pe parcurs .penalitatile cad tot in sarcina administratorului desi nu au fost prev in raport de expertiza ca facand parte din prejudiciul creeat de resp adsministr.va multumesc si astept raspuns.:)
Cel mai recent răspuns: ESTRANGED , utilizator 02:28, 12 Iunie 2007
completarea raportului de expertiza.
Solicitati un supliment de expertiza .. Totusi nu cred ca se vor acorda penalitati la un prejudiciu de genul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interventie in interesul debitorului rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale pe actiuni X, a vandut toate activele societatii la preturi mai mici decat cele de piata iar banii obtinuti, dupa ... (vezi toată discuția)
Plangere administrator caradis caradis Buna ziua. sunt cenzor la o asociatie . Am verificat actele pe 2015 si sunt ingrozita de ce am gasit in ele. Presedintele nici nu vrea sa auda de expertiza, ... (vezi toată discuția)
Inundatie - ce sa faci cand nu te intelegi cu vecinii si asociatia eliz_k eliz_k Buna ziua, Am vechea problema: m-au inundat masiv vecinii se sus. Nu vor sa plateasca daunele, administratia nu se baga. Cum se procedeaza mai departe. Avem ... (vezi toată discuția)