avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum sa-mi recuperez cartea de munca de la ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum sa-mi recuperez cartea de munca de la ITM?

In luna februarie a anului 2009 am convenit cuadministratorul societatii unde lucram o modificare a C.I.M. printr-un Act Aditional prin modificarea timpului de munca de la 8 ore/zi la 4 ore/zi .In acest act aditional nu este specificat si modificarea salariului . Desi din luna februarie 2010 am incetat raporturile de munca cu aceasta societate ,este vorba de un SRL, care a depus o decizie de incetare a C.I.M conf art 55 din Codul Muncii ,cu acordul partilor inca din data de 10.02.2010 ,ITM nu-mi elibereaza cartea de munca pe motiv ca vechea societate nu a depus actele necesare pentru modificarea acestuia.Va rog frumos spuneti-mi care este modalitatea prin care pot sa-mi recuperez cartea de munca de la ITM ,in prezent eu fiind deja angajat cu CIM inregistrat la ITM, al unei alte societati .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters147006 , utilizator 08:22, 24 Iunie 2010
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepredare carte de munca eu123 eu123 in ianuarie 2009 m-am angajat si in luna februarie mi-a fost eliberata cartea de munca de la fostul loc de munca; pentru ca nu mi s-a parut un post de viitor ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea eliberarii cartii de munca pentru somaj pe motiv ca din 2011 se anuleaza? catalinion84 catalinion84 Buna ziua Eu mi-am terminat preavizul la firma in care am lucrat si acum trebuie sa imi depun actele de somaj. Cei de la firma mi-au spus ca cei de la ITM ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa predea cartea de munca gabi_gabi gabi_gabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o prietena si-a dat demisia la insistentele sefului deoarece, conform lui, \"gresea\" frecvent. O ... (vezi toată discuția)