avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... firma romaneasca cu , contract in Austria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

firma romaneasca cu , contract in Austria

Am placerea de a va saluta si multumii anticipat pentru eventualele raspunsuri

Numele meu este Catalin D ,cetatenie Romana rezidenta Viena Austria,administrator din anul 2006 al unei firme inregistrate in Ro ,in urma cu cateva zile am purtat o discutie cu administratorul unei firme din Viena care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor in vederea incheieri unui contract de colaborare intre cele doua firme ,firma mea ocupanduse de partea de forta de munca (angajati romanii) iar firma lui de partea de priectare si contractare lucrari acum dilema mea este : Ce conditii trebuie sa indeplinesc eu ca firma romaneasca sa pot angaja persoane in Romania dar sa lucrez in Austria in urma contractului incheiat cu firma austriaca ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 15:09, 23 Iunie 2010
Să avbeţi în obiectul de activitate recrutare şi plasare forţă de muncă. Dacă nu aveţi puteţi să introduceţi acest obiect printr-uhn act adiţional.
Aveţi mare grijă la încheierea contractului de colaborare, drept pentru care nu ocoliţi un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recrutare forta de munca din romania pentru ue NICOLASA NICOLASA O firma straina din UE poate recruta forta de munca din Romania printr-un reprezentant al sau specializat in recrutari si de origine romana? Rog detalii, ... (vezi toată discuția)
Muncitor in ue dar invalid in ro. am rezidenta in austria, și sunt angajat cu 2 ore/zi cu munca ... Danira Danira Am rezidenta in Austria, și sunt angajat cu 2 ore/zi cu munca online de o firma austriaca care îmi plătește toate contribuțiile acolo. In Romania am ... (vezi toată discuția)
Servicii recrutare catre ue - tratament fiscal Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua , sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"recrutare si management forta de munca\\". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)