avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere salariala sau abuz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere salariala sau abuz.

Luna aceasta , fara sa mi se aduca la cunostinta sau fara sa fi semnat nimic mi s-a oprit 400 ron din salariu.Explicatia angajatorilor a fost ca se fac reduceri de salariu , cu toate ca nu s-au oprit bani de la toate departamentele firmei( au mai angajat in departamentul meu luna trecuta 3 oameni din "gasca" lor carora se pare ca trebuie sa le plateasca salariul din banii mei si ai altor 3 colegi)
Intrebarea mea este daca se pot opri acesti bani in conditiile in care eu nu am semnat nimic ( ...am 2000 ron pe cartea de munca si tot atatia bani luam inainte in mana, in conditiile in care efecuez munca de noapte ) si nu am fost instiintat in nici un fel de o micsorare de salariu ?
Cel mai recent răspuns: danny78 , utilizator 15:27, 23 Iunie 2010
...ma gandeam ca vor inventa ceva legat de program si de faptul ca am 2000 ron pe carete de munca si tot atat castigam in mana(...cu toate ca am acelasi program si ,de fapt,muncesc mai mult decat inainte pentru ca trebuie sa repar mereu greselile colegilor noi care, dupa cum am mai spus, nu au fost angajati dupa nici un criteriu al competentei)
Va multumesc pentru promtitudinea raspunsurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul lunar? tulcean28 tulcean28 Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o probelma....vreau sa deschid un proces cu angajatorul privind drepturile banesti...eu am incheiat un cim cu ... (vezi toată discuția)
Informare cayafa cayafa buna seara am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata ... (vezi toată discuția)
Munca obligatorie sambata fara plata? alleexandru alleexandru Patronii si sefii de departament ne obliga sa venim sambata la munca si nu neplatesc in schimb daca nu venim ne taie zilele(20%). Ne ameninta cu \"va platesc ... (vezi toată discuția)