avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si abitatie

buna ziua,
parinti mei vor sa-mi faca un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinre si abitatie pentru casa pe care o detin datorita investitilor pe care la-am facut la ea dar mie imi este frica din cauza unui credit pe care il avem , daca cumva intre timp nu reusesc sa plesc ratele la timp banca poate sa ne execute casa? nu vrem sa ne lasam parintii pe drum, mentionesec faptul ca creditul este pe numele sotului dar am si eu un credit pe numele meu . am mare nevoie sa ma lamureasca si pe mine cineva
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 17:33, 23 Iunie 2010
Cu ce sa va mai lamureasca cineva pentru ca vad ca stiti ca daca nu achitati imprumuturile bancile pot executa silit si alte bunuri sau venituri pana se vor indestula?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
DANIEL TOCEA, Avocat
E mai bine ca deocamdata imobilul sa nu intre in proprietatea dvs.
Pentru investitiile facute aveti un drept de creanta, dovedind in special cu facturi, chitante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil cu clauza de abitatie elena46 elena46 sotul meu a facut o refinantare pe care nu a putut sa o plateasca . acum avem o executare silita cu poprire de 1/3 din salariul pe care o plateste din aprilie. ... (vezi toată discuția)
Despre gaj nicolas25 nicolas25 am o intrebare. firmele de recuperere pot sa imi mai scoata casa mea la licitatie daca deja asupra ei este un contract de gaj? mai exact, am luat ceva credite ... (vezi toată discuția)
B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)