avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu vecinii

extrem de recalcitranti,dar foarte atenti,primesc numeroase jicniri si tot felul de injurii.va mai aduc la cunostiinta ca respectivii imi usca florile de linga gard .ma ameninta frecvent invocind faptul ca nu am ce face ca nu am martori .va rog ajutati-ma.care este calea legala si cui trebuie sa ma adresez.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 20:27, 23 Iunie 2010
puteti incerca prin depunerea unei plangeri penale impotriva acestora, direct la parchet pentru savarsirea infractiunilor de insulta, calomnie, amenintare, distrugere.
puteti proba prin orice mijloc de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui trebuie sa ma adresez? parchetului sau judecatoriei virgild virgild Am fost amenintat, insultat si injurat de catre seful direct in timpul exercitarii atributului de putere publica (ambii fiind functionari publici si in timpul ... (vezi toată discuția)
Calomnie si jigniri malina77 malina77 am o ruda care ma tot jigneste,si vorbeste tot felul de minciuni despre familia mea prin toata comuna. ce sa fac? in fiecare seara aproape trec pe langa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor adrian197412 adrian197412 primesc de foarte multe ori amenintari din partea vecinilor imi usuca florile de linga gard ma ameninta ca-mi omoara ciini (pichinez)toate acestea pt ca eu nu ... (vezi toată discuția)