avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie si jigniri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie si jigniri

am o ruda care ma tot jigneste,si vorbeste tot felul de minciuni despre familia mea prin toata comuna. ce sa fac? in fiecare seara aproape trec pe langa gardul nostru si trag de el si urla si ameninta ca ne darama casa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 27 Septembrie 2012
Faceti o reclamatie la politie.
Insulta si calomnia in temeiul RIL promovat de procurorul general al parchetului de pe langa ICCJ nu mai sunt incriminate
Incercati sa determinati persoana in cauza care va este si ruda sa isi limiteze interesul in directia raspandirii de acuze nefondate la adresa dvs
Daca persoana in cauza nu intelege sa se retina a mai face declaratii neintemeiate la adresa dvs,daca detineti probe temeinice eventual martori ,puteti formula plangere impotriva acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata pentru calomnie ? myabubu myabubu Seful sotului meu le-a acuzat ca a furat din firma si le-a fortat sa isi dea demisia iar acesta a semnat si nu a intrebat ce dovezi are.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Calomnie la munca post demisie ElizaP ElizaP Am demisionat prin acordul partilor dintr-o multinationala cu peste 2000 de angajati numai in Romania. La o luna dupa demisie, diversi colegi mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot actiona in justitie pt calomnie chiar daca a fost abrogat art? luminita01 luminita01 Am facut plangere penala pt.amenintare si vreau sa stiu cum procedez si pt faptul ca am fost jignita in fata a mai multor persoane destul de grav. Se pot ... (vezi toată discuția)