avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... vreau model pentru concluzii scrise
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

vreau model pentru concluzii scrise

ma poate ajuta cu un model pt. "CONCLUZII SCRISE"?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 01:29, 9 Septembrie 2007
problema cu concluziile scrise e ca nu au model....... se fac special pe speta din dosar....si iti sustii puctele din actiune si cele aparute in cursul procesului.....
:))
chiar nu se poate formula un model pt concluziile scrise
in afara de datele de identificare ale societatii sau numele si datele celui ce formuleza concluziile, si titlul concluzii sau note, in rest trebuie sa urmezi pasii de la cererea de chemare in judecata cu motivarile in fapt si in drept.
doar ca ici punctezi pt fiecare capat de cerere punctele tale de vedere in fuctie de info aparute pe parcursul procesului.
ideea e sa-ti sustii cauza din cererea de chemare in judecata sau daca esti parat, sa-ti sustii nevinovatia.
A trebui sa te inspiri cat se poate de mult din cererea de chemare in judecata sau intampinare, eventual si din notele de sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este nevoie sa depun o intampinare in cazul unui recurs la Curtea de Casatie si Justitie. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)
Model intaminare la apel ncpc marinpreda marinpreda Va rog daca ma puteti ajuta cu un model de intampinare la apelul reclamanului, caruia i-a fost respinsa actiunea: hotarare care sa tina loc de contract ... (vezi toată discuția)