avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

Concubina, cu care sunt de 13 ani, a parasit (plecat) impreuna cu un copil de 12 ani domiciliul. Copilul este recunoscut de catre mine. Pana acum, in cei 13 ani de asa zisa convietuire, a avut zeci de tentative de suicid, ultima fiind in luna martie a acestui an, 2010. De parasit domiciliul este a 6 oara. Am tot sperat ca va fi bine, am iertat pentru copil (mai are un copil din prima casatorie), dar.... Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca la politie, am fost si mi s-a spus ca nu mai este valabila legea cu parasirea domiciliului. Astazi, copilul MEU implineste 12 ani. Pana acum, la tot carat cu ea in diferite sate din judet, la diversi....La doctor psihiatru, nu vrea sa mearga, sustinand ca ea este normala, iar eu sunt nebun. Cand pleaca, de obicei o face cam pe 3 luni, carand copilul dupa ea, prima data fiind cand copilul avea 7 ani (clasa a I-a). CE MA SFATUITI SA FAC???????????
Cel mai recent răspuns: feraru , utilizator 21:27, 23 Iunie 2010
Stimate Domnule AVOCAT
Ce pot sa va precizez este faptul ca toate iesirile din spitalul Judetean Timisoara le-a luat cu ea, unde se specifica clar ca sa consulte un medic psihiatru, intrucat in acest moment iar este plecata cu copilul. Dar, figureaza in evidentele spitalului, iar la ultimele 2 tentative de suicid, a fost anuntata si Sectia 3 Politie Timisoara.
Multumesc pentru rabdare.
Cu stima FERARU DAN
Atuni nu aveti decat sa urmati sfaturile colegei mele Marta si sa promovati cat mai repede actiune de ordonanata presedintiala si incredintare minor, spre binele copilului.
Mult succes.
av. M.Hornea
Stimata Doamna avocat
Multumesc pentru intelegere si sfaturi. Problema este ca a ascuns inainte de plecarea ei toate actele doveditoare despre tentativele de suicid, dar in evidentele Spitalului Judetean Timisoara, cred totusi ca figureaza, din moment ce a fost dusa dupa anunt la 112.
Cu stima
FERARU DAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de vizita la copil anilabi anilabi Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul. S-a mutat cu amanta. Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)
Mama poate sa piarda copilul? anilabi anilabi Buna ziua, Am un subiect mai delicat. Sotul meu(in curs de a deveni fostul) si-a lasat copilul(1 an) si s-a mutat cu una mariata, care are si ea un ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor adryan35 adryan35 Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de urmatoarea problema. In 2011 am divortat de sotie din mariajul acesta rezultand un minor.In ... (vezi toată discuția)