avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul medical

BUNA!
MA NUMESC RAMONA SI AS AVEA SI EU O INTREBARE:AM MANA DREAPTA RUPTA SI PUSA IN GHIPS DE DOUA ZILE DE CAND AM INTRAT SI IN CONCEDIUL MEDICAL DIN CAUZA ACEASTA.CEEA CE AS VREA SA STIU ESTE DACA TREBUIE SA STAU NUMAI LA DOMICILIUL IN TOT ACEST TIMP?
DACA VINE CINEVA ACASA SA VERIFICE SI NU MA GASESTE,CE SE POATE INTAMPLA?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: miriana20 , utilizator 22:08, 23 Iunie 2010
Conform ordonantei este obligatoriu sa fiti gasita la domiciliu. Daca nu sunteti gasita la domiciliu vi se intrerupe concediul medical.
SI DACA MI SE INTRERUPE CONCEDIUL CE URAMRI POT APAREA LA LOCUL DE MUNCA?
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fractură, concediu medical. mă poate obliga angajatorul să vin la muncă? monyk84 monyk84 Tatal meu lucreaza la o firmă de paza si recent a fost nevoit sa isi puna un picior în ghips, si a luat concediu medical, dar cel ce il verifica daca se ... (vezi toată discuția)
Somaj-concediu medical-somaj-angajare meeri_m meeri_m Buna ziua, Am mai apelat o data la bunavointa oamenilor de ce acest site si am primit mult ajutor, in sensul de sfaturi utile, o fac si acum pe o alta tema. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru concediul prenatal suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce acte trebuie intocmite de angajator pentru o angajata care solicita concediu prenatal? De la angajata, in afara de informarea prin acre ... (vezi toată discuția)