avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fractură, concediu medical. Mă poate obliga ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fractură, concediu medical. Mă poate obliga angajatorul să vin la muncă?

Tatal meu lucreaza la o firmă de paza si recent a fost nevoit sa isi puna un picior în ghips, si a luat concediu medical, dar cel ce il verifica daca se află la post l a amenintat ca il da afara daca nu vine la munca, ca el nu are om care să ii tina locul, va rog sa imi spuneti ce am putea face in aceasta situație ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 23 Septembrie 2017
Daca are piciorul in ghips, probabil ca are si concediu medical acordat de doctor. Trimiteti cat mai urgent concediul medical la angajator si totul va fi in regula. Care a fost cauza pentru care si-a pus piciorul in ghips? Mai exact, a avut ceva probleme in timpul programului?
Nu este accident de muncă, pur si simplu cel ce se ocupă de controale s a dus dupa el acasa, ca sa vina la munca, ca nu au om sa l inlocuiasca si daca nu se duce va fi concediat. Azi vom duce concediul medical la firma, sa vedem ce se întâmplă.
Madalin Ioan a scris:

Daca are piciorul in ghips, probabil ca are si concediu medical acordat de doctor. Trimiteti cat mai urgent concediul medical la angajator si totul va fi in regula. Care a fost cauza pentru care si-a pus piciorul in ghips? Mai exact, a avut ceva probleme in timpul programului?

Fiind in i.t.m. este clar ca nu poate veni la munca.
Fiind in i.t.m. este clar ca nu poate veni la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme medicale accident antonela888 antonela888 Buna ziua in urma unui accident rutier am avut piciorul fracturat, medicul a refuzat sa mi-l puna in ghips, am mers zilnic la el si alergam dupa el prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul este pensionat la limita de varsta din 17 iunie ... CAMGZN CAMGZN [b]CONCEDIU MEDICAL[/b] Buna ziua. Sotul este pensionat la limita de varsta din 17 iunie 2022. Pe 9.08. 2022 s-a angajat cu contract de munca la o ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)