avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce urmeaza?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce urmeaza?

buna ziua
am actionat in judecata pe fratele meu pt ca nu m-a chemat la succesiune si am primit hot. jud. precum ca suntem doi mostenitori iar acum urmeaza partajul insa este cheltuiala multa si timp pierdut.
as dori sa stiu daca pot vinde partea mea de pamant primita de la parinti mostenire , pe care o detin de 20 de ani fara probleme sau este nevoie de partaj cu fratele?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:20, 24 Iunie 2010
E nevoie de partaj.
Evident ca trebuie inainte sa faceti iesirea din indiviziune, si apoi puteti vinde.Momentan nu stiti care parte din mostenire este concret a dvs.Cel mai bine faceti un partaj voluntar cu fratele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cale legala pentru rezolvarea unei mosteniri borcea bogdan borcea bogdan tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune anamariacelik anamariacelik buna ziua va prezint urmatorul aspect mama mea a decedat in 1992,suntem trei frati(unul decedat), mama a are mai multi frati, unul dintre ei a facut cerere ... (vezi toată discuția)