avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu terenul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu terenul

De curand am cumparat un teren in intravilan, de 2340 mp, am demarat procedura pentru a mi construi un imobil, am obtinut autorizatie de constructie, dar cand am masurat terenul am observat ca vecinul si-a construit gard luandu mi din teren aprox 300 de mp, am luat legatura cu acesta si am aflat ca el nu are numar cadastral pe teren insa si-a pus gardul cum a crezut el de cuviinta. Mentionez ca eu detin toata documentatia pe acea suprafata de teren. Cum se poate solutiona aceasta problema?I am trimis chiar si o notificare in care i-am solicitat sa demoleze gardul aflat pe proprietatea mea insa acesta a raspuns ca nu il va demola si daca noi vom face acest lucru v-a depune plangere pentru tulburare de posesie si distrugere.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:42, 24 Iunie 2010
mergeti pe o actiune civila in revendicare si granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire kamilla2010 kamilla2010 In acest an am achzitionat un teren in suprafata de 1200 mp, la acel moment nu am masurat terenul. Ulterior la o masurare exacta am aflat ca 200 de mp erau ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren - suprafete care se suprapun. actiunea impotriva cui va fi pornita? rachima rachima Ma confrunt cu urmatoarea problema: Detin un teren care pana in prezent nu a fost intabulat. De curand am inceput demersurile pentru intabularea acestuia, ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard abuziv pe proprietatea mea de catre vecin cosmin_curuci cosmin_curuci Buna ziua. o sa incerc sa fiu cat mai explicit in legatura cu problema mea: cand am construit casa,am facut cadastrul,suprafata masurata gasita a fost de 837 ... (vezi toată discuția)