avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aflarea proprietarului unei case in ruina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aflarea proprietarului unei case in ruina

Ma lovesc a doua oara de o "nelamurire" asa ca apelez pe acest forum la cei care ma pot ajuta cu o informatie.

Intre blocul in care locuiesc si blocul vecin exista o bucata destul de mare de pamant pe care se afla o casa iar in prezent au ramas doar ruinele. Un lucru asemanator am observat si langa firma unde lucrez doar ca acolo fiind vorba de doua cladiri invecinate si construite nealiniat exista tot o bucata marisoara de pamant sub forma triunghiulara lasata in paragina. Ambele devin pe zi ce trece gropi de gunoi clandestine si loc de adunare a boschetarilor si a cainilor vagabonzi.

Cum se poate afla cine este proprietarul cand cunosti doar locatia "aproximativa" a proprietatii (nu am numar de CF sau altceva).

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 00:55, 14 Iunie 2007
Faceti o cerere verbala sau scrisa , la Oficiul de Cadastru. Daca ei considera ca e o informatie pe care v-o pot comunica o vor face, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public , daca va motivati temeinic cererea. Puteti sa discutati si cu vecinii mai in varsta.
Mersi mult.

Oare se poate si on-line ?
[ link extern ]

A incercat cineva ?
Daca nu a incercat nimeni nu inseamna ca nu o puteti face. E o varianta pusa de oficiu la dispozitie deci , un raspuns tot ar trebui sa primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren neproductiv de la primarie snow-white snow-white Buna seara! Am si eu o intrebare va rog.Am achizitionat de curand un teren in suprafata de 1637 mp.Terenul este in provincie cu o deschidere la DJ de 2,91m.Are ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre blocuri Urusag Urusag Necazul de cu seară: ajunsă acasă am văzut limitele gropii pentru fundația blocului care se pare că va înflori chiar lângă balconul meu. Am întrebat ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)