avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto in Spania a unei masini RO, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto in Spania a unei masini RO, obligatorie pentru rezidenti?

Ciao !!!
Am pe cineva care e rezident in spania si are o masina inmatriculata in romania cu care a circulat vreo 2 sau 3 ani in spania, recent a fost in tara pentru ITP si cand a ajuns in spania i s-a spus de catre politie ca nu mai poate circula cu ea pana nu o inmatriculeaza in spania.
Se poate sa o inmatriculeze pe cineva din romania care nu are rezidenta in spania si sa circule cu ea in contiunuare in spania, evitand inmatricularea in spania ?!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:06, 24 Iunie 2010
Pentru a primi un raspuns avizat,cred ca ar trebui consultat un jurist/avocat spaniol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Excursie spania alexandrugrigore alexandrugrigore Salut! Am o nelamurire legata de circularea in Spania cu o masina inmatriculata in Romania! Masina este pe numele meu iar in Spania am venit la parintii mei in ... (vezi toată discuția)
Tractare peridoc cu numarul masinii, non-residenti sebastianMS sebastianMS Buna ziua, Sunt Cetățean Roman cu rezidenta permanentă in Spania (dețin pașaport CRDS, fără CI). dețin permis de conducere spaniol și ... (vezi toată discuția)