avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Excursie Spania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Excursie Spania

Salut! Am o nelamurire legata de circularea in Spania cu o masina inmatriculata in Romania! Masina este pe numele meu iar in Spania am venit la parintii mei in vizita cu masina dar planuiesc sa raman ceva vreme pe aici, fiind o zona superba pentru turisti ( Ibiza). Tinand cont ca suntem tari membre UE am mers pe ideea ca pot circula fara limita ca si turist neavand rezidenta aici! Pot intampina probleme reale cu cei de la politia rutiera de aici? Exista vreo limita de timp dupa care sa fiu obligat sa parasesc tara sau s-o inmatriculez aici??? Va multumesc pentru orice informatie!!!B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
alexandrugrigore, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:17, 24 Ianuarie 2015
Ar fi bine sa intrebati la consulat.

In mod normal nu ar fi probleme dar e bine sa stiti sigur si tine de legea spaniola.
Ca turist nu cred ca aveti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto in spania a unei masini ro, obligatorie pentru rezidenti? ionut hersan ionut hersan Ciao !!! Am pe cineva care e rezident in spania si are o masina inmatriculata in romania cu care a circulat vreo 2 sau 3 ani in spania, recent a fost in tara ... (vezi toată discuția)
Tractare peridoc cu numarul masinii, non-residenti sebastianMS sebastianMS Buna ziua, Sunt Cetățean Roman cu rezidenta permanentă in Spania (dețin pașaport CRDS, fără CI). dețin permis de conducere spaniol și ... (vezi toată discuția)