avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc

Buna ziua
In rata pe care o am de platit la o banca am inclus si un comision de risc. Oare luna viitoare mai trebuie sa platesc acest comision sau nu ( cf og 50/ 2010 raman numai 4 comisioane)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:31, 24 Iunie 2010
probabil nu...insa la noi orice e posibil...;) vom vedea daca reglementarile amintite se vor si aplica.
eu am facut notificare catre banca inca de acum 2 saptamani si astept raspuns insa eu cred ca in primul rand acest comision nu se justifica atat timp cat eu am adus in garantie un imobil pe care s-a pus ipoteca in favoarea bancii.
la intrebarea dvs ca si raspuns e posibil ca banca sa asimileze acel comision ca si comision unic pentru prestari servicii adica unul dintre cele 4 .
daca primesc raspuns am sa va dau mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu banca Simona Heda Simona Heda Am contractat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in anul 2007. Am citeva nelamuriri intrucit: 1.in contractul incheitat cu Volksbank se ... (vezi toată discuția)
Care ar fi solutia pentru micsorarea unei rate fiind salariat pe perioada determinata? nicupiciu nicupiciu Buna ziua! As dori o solutie in cazul micsorarii unei rate la un credit Banca ....Sunt salariat pe perioada determinata , 3 luni...De la 1 ianuarie 2013 tot ... (vezi toată discuția)
Comisionul de risc din contractele de credit marapipos marapipos care este suportul comisionului de risc perceput de banci in conditiile unui credit ipotecar? despre ce risc este vorba daca bunul ipotecat este asigurat cu ... (vezi toată discuția)