avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... impozit pfa cu 1 Iulie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

impozit pfa cu 1 Iulie

Buna ziua,

Am si eu pfa pe sistem real si tocmai ce am citit ca au dat legea "Veniturile din activitati independente se impoziteaza precum salariile, din 1 iulie ".Asta inseamna ca platesc CAS 20,8%, Sanatate 5,5% somaj -.5% , impozit 16% lunar pe toti banii care-i incasez? Eu primesc din 3 in 3 luni o suma de bani pe pfa. Cum se calculeaza?


Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 16:38, 24 Iunie 2010
Buna ziua,

Momentan asteptam si alte explicatii pt ca din actul normativ nu se intelege nimic...nici cine l-a intocmit nu stie sa explice ce a vrut sa spuna de fapt.

Rabdare..rabdare.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa alina1983 alina1983 Buna ziua, Am si eu pfa pe sistem real si tocmai ce am citit ca au dat legea \"Veniturile din activitati independente se impoziteaza precum salariile, din 1 ... (vezi toată discuția)
Model de impozitare pfa in sistem real? cum se calculeaza?? Mihai223 Mihai223 PFA in sistem real are obligatia de plata la pensi 31,5% din VENITUL DECLARAT (adica venitul pentru care doresc sa se asigure) + sanatate 5,5% (din VENITUL NET ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)