avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituirea dr. de propr.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituirea dr. de propr.

Instanta de fond respinge actiunea de reconstituire a unui teren, ce imi apartinea cu titlu de drept cumparare inainte sa fie trecut in propr. unei comune, pe motivul ca terenul a fost inscris in CF pe baza unei hotarari a Comisiei judetene, in conformitate cu lg 18/1991. De ce lege ma pot folosi in instanta de recurs?
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 20:44, 24 Iunie 2010
DE toata legisltia din domeniul fondului funciar adica de
Lg.18/1991, Lg.179/1996, Lg.1/2000, Lg.247/2005 ca si
de Regulementul de aplicare.
eu vreau mai multe detalii..
ori l-ati cumparat ori ati solicitat reconstituirea
sau l-ati cumparat inainte ...si acum ati solicitat reconstituirea
sau l-ati cumarat in vbaza unei adeverinte de proprietate si apoi nu s-a confirmat adeverinta...etc
detali, va rog:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)
Atacarea titlului de proprietate ion.escu ion.escu Sunt doi frati mostenitori cu certificat de mostenitor din 1977. Terenul curtii este cumparat de tatal fratilor prin 1937, iar posesiunea asupra terenului nu a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare versus titlu de proprietate lg.18/1991 dorelbaiu dorelbaiu In 1995 persoana [b]A[/b] dobandesate prin contr. de vanz. cump. autentificat, un teren ce fusese reconstituit pe baza lg.18/1995. Vanzarea s-a facut pe baza ... (vezi toată discuția)