avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua.

m ar interesa un raspuns rapid si destul de la obiect. am 20 de ani si primesc o pensie lunara alimentara de 200 de euro. probabil va veti intreba de ce nu am dat pana acum in judecata sau de ce mama mea careia i-am fost incredintata nu l - a dat in judecata...sincer nici eu nu stiu. eu imi continui studiile, sunt bursiera(pe baza mediilor de facultate), studenta la 2 fac, etc si as vrea sa stiu cam cat ar tb de drept sa-mi plateasca pensie.

mentionez ca de vreo 4 ani este cetatean strain intr-o tara din europa de vest, iar salariul nu-l stiu exact.

daca s-ar putea discuta si pe un messenger sau pe privat ar fi foarte bine....

multumesc
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 19:07, 18 Iunie 2007
Daca aveam mai multe detalii probabil ca ne-am fi intrebat de ce nu-l dati in judecata. Dar de ce l-ati da daca omul isi plateste pensia alimentara? Poate va deranjeaza suma pe care o plateste dar asta se raporteaza la valoarea veniturilor.Daca nu stiti ce salariu are cine sa stie dintre noi? Odata ce va plateste se prezuma ca omul e de buna credinta deci pentru inceput ar fi indicata o discutie cu el in care sa-i explicati ca nu va ajung banii. Daca aveti date certe ca veniturile lui sunt foarte mari si el nu e de acord sa va plateasca , merita inceputa o actiune. In cadrul unui proces , poate va treziti ca are obligatia de a va plati mai putin si nu ati rezolvat nimic cu asta.

buna ziua.

m ar interesa un raspuns rapid si destul de la obiect. am 20 de ani si primesc o pensie lunara alimentara de 200 de euro. probabil va veti intreba de ce nu am dat pana acum in judecata sau de ce mama mea careia i-am fost incredintata nu l - a dat in judecata...sincer nici eu nu stiu. eu imi continui studiile, sunt bursiera(pe baza mediilor de facultate), studenta la 2 fac, etc si as vrea sa stiu cam cat ar tb de drept sa-mi plateasca pensie.

mentionez ca de vreo 4 ani este cetatean strain intr-o tara din europa de vest, iar salariul nu-l stiu exact.

daca s-ar putea discuta si pe un messenger sau pe privat ar fi foarte bine....

multumesc

Nu vreau sa fiu rautacios :D, dar sigur sunteti studenta la 2 facultati? Care ar fi acelea B-)?Cu asemenea intrebare ne-ati dat pe spate.. De unde ati vrea sa stim cat are salariul tatal dumneavoastra? Pentru Romania 200 de euro sunt ceva ca pensie alimentara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alinavlad alinavlad Sunt divortata de 2 ani si am doi copii care au ramas impreuna cu mine, tatal lor trebuind sa plateasca o pensie alimentara de 1200 lei. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara in cazul schimbarii numelui si a plecarii la facultate LyannaS LyannaS Buna ziua! Am 19 ani si sunt studenta, parintii mei fiind despartiti de multi ani, ambii recasatoriti. Tatal meu nu imi mai plateste pensia alimentara de cand ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara.. ajutor alexaaa90 alexaaa90 Buna ziua! Sunt studenta in anul II, la taxa si am niste probleme cu tatal meu legate de pensia alimentara. Tatal meu imi da pensie alimentara numai dupa cate ... (vezi toată discuția)