avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce avantaje am?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce avantaje am?

pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care raman insarcinata, daca nu sunt angajata cu carte de munca ?in cazul in care reclam angajatorul la itm ca nu sunt angajata cu acte in regula ce s-ar intampla, as avea vreun beneficiu?
Cel mai recent răspuns: minca gabriela , utilizator 22:09, 24 Iunie 2010
Ca sa beneficiezi de indemnizatia pt cresterea copilului trebuia sa cotizezi in ultimele 12 luni la asigurarile sociale(trebuie sa ai contract de munca pe ultimele 12 luni).Iar reclamatie la ITM trebuia sa faci atunci.....De ce ai acceptat sa lucrezi fara
contract de munca??????
va multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincepere activitate inainte de terminare cic mihaeladrill mihaeladrill am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste reinceperea activitatii, deoarece nu am beneficiat de indemnizatie de crestere copil pt ca nu aveam ultimele 12 ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului - concediu nfad nfad vreau sa ma lamuriti si pe mine cu ceva, va rog. am o fetita de 9 luni si sunt din nou insarcinata. as vrea sa stiu cum e cu concediul de crestere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 6 saptamani si firma se inchide gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ieri am fost informati ca firma la care lucrez in prezent se va inchide deoarece patronul nu o mai poate sustine moral si financiar. Saptamana ... (vezi toată discuția)