avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

daca cineva apropiat proprietarei o influenteaza,ne poate da afara
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:37, 24 Iunie 2010
postati unde ati facut-o prima data , nu deschideti subiecte noi
~ Conținut șters la cerere ~
din postarile anterioare inteleg ca dvs sunteti proprietara de drept si ca vanzatoarea si-a pastrat un drept de uzufruct viager.. da, ea teoretic va poate da afara din casa si va poate interzice sa o folositi pana moare ea.. dupa ce intervine decesul ei, ca si uzufructuar, dreptul de proprietate se intregeste in persoana dvs
avem contract de intretinere nu de vanzare/cumparare.in ce conditii poate rezilia contractul?
In cazul neindeplinirii obligatiei de intretinere.
Pastrati-va chitante, asigurati-va ca aveti martori ( vecini, prieteni etc.) pt orice eventualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager stefania-andreea stefania-andreea In decembrie 2010 matusa mea mi-a facut contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager.As dori sa stiu daca ea ar putea in vreun fel sa \"atace\" ... (vezi toată discuția)
Bună seara bunica mea are drept de uzufruct cu mama, sa stea ... Alexandrugh Alexandrugh Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)