avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare firma

Buna ziua

Spuneti-mi va rog Administratia Financiara mai poate amenda o firma pentru nedepunerea situatiilor financiare si a declaratiilor dupa ce au fost inscrise mentuinile privind dizolvarea acesteia in Registrul Comertului ?
Este vorba de o societate care nu are datorii catre stat , dar care nu a avut depuse situatiile financiare pe anul trecut si declaratia 394 pe anul 2008.
Daca pana acum nu a primit nici o amenda, poate fi amendata dupa dizolvare ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alin_bv , utilizator 13:37, 25 Iunie 2010
daca nu au trecut 6 luni de la data constatarii da.
declaratia nedepusa este din iunie 2008 , au trecut aproape 2 ani, situatiile financiare nedepuse sunt la iunie 2009 si la decembrie 2009 .
Constatarea nu se face in momentul in care acestea nu se depun ? M-am interesat la Administratia Financiara si mi s-a spus ca amenda voi primi decat daca le depun. Acum vreau sa inchid firma si nu stiu cum sa procedez fara sa primesc amenda care este din cate am inteles de 6000 ron.
Pot sa ma amendeze chiar si dupa 2 ani de la nedepunere ?
Mai spuneti-mi va rog, in cat timp se poate face constatarea pentru nedepunere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Articolul 83 - firma inactiva alin_bv alin_bv ARTICOLUL 83 Depunerea declaratiilor fiscale (1) Declaratia fiscala se depune la registratura organului fiscal competent sau la posta prin scrisoare ... (vezi toată discuția)