avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contracte simultane in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contracte simultane in cartea de munca

Buna ziua,

As dori sa stiu daca trebuie inregistrate in cartea de munca alte contracte incheiate in afara functiei de baza?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 17:33, 25 Iunie 2010
In carnetul de munca, nu se pot inregistra doua c.i.m. simultane .... se inregistreaza, in principiu, c.i.m. de la angajatorul unde aveti functia de baza.
se inregistreaza doar un singur cim, cel de baza. al doilea contract se inregistreaza doar la itm.
Inteleg, asta in cazul in care cel putin unul este cu norma intrega.
Dar daca sunt 2 part-time-uri?
Se inregistreaza c.i.m. - ul de la functia de baza ....
Multumesc frumos.
Un week-end excelent tuturor!

Alte discuții în legătură

Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat la timp Mlucian Mlucian am lucrat in 2008-2010 la o firma,nu conteaza numele cu jumatate de norma si am semnat un contract de munca dar nu m-am uitat ca nu e inegistrat la itm,acum se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)