Cu ocazia amenajarilor efectuate la drumul comunal, ne-a fost afectata in proportie de 50 % o parcela care totalizeaza 1100m patrati, parcela care face accesul din drum la restul de teren pe care il avem (extravilan).
In urma discutiilor purtate cu reprezentantul firmei care efectueaza lucrarea, a reiesit faptul ca proiectul conform caruia se fac lucrarile respective este pe acea bucata de teren (personal nu am vazut proiectul). Ne-am adresat tot verbal viceprimarului comunei, acum vreo 3 saptamani, dar pana acum nu s-a rezolvat nimic, in sensul ca lucrarile continua tot pe terenul nostru, unde urmeaza sa se toarne si asfalt. Va rog ajutati-ma cu sfaturi
si daca nu se rezolva introduceti actiune in instanta prin care solicitati despagubiri pentru lipsa de folosinta a terenului, avand in vedere ca nu au solicitat acordul pentru a se folosi de terenul dvs.
Cadastru modificat
tcn1996
Buna ziua,
In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in com Pantelimon iar in cadastru (fisa corpului de prorietate) imi apare ca terenul meu este marginit ... (vezi toată discuția)