avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu primaria

Cu ocazia amenajarilor efectuate la drumul comunal, ne-a fost afectata in proportie de 50 % o parcela care totalizeaza 1100m patrati, parcela care face accesul din drum la restul de teren pe care il avem (extravilan).
In urma discutiilor purtate cu reprezentantul firmei care efectueaza lucrarea, a reiesit faptul ca proiectul conform caruia se fac lucrarile respective este pe acea bucata de teren (personal nu am vazut proiectul). Ne-am adresat tot verbal viceprimarului comunei, acum vreo 3 saptamani, dar pana acum nu s-a rezolvat nimic, in sensul ca lucrarile continua tot pe terenul nostru, unde urmeaza sa se toarne si asfalt. Va rog ajutati-ma cu sfaturi
Cel mai recent răspuns: lore9pop , utilizator 17:14, 26 Iunie 2010
fa o sesizare scrisa la inspectoratul de stat in constructii competent din resedinta de judet din care domiciliezi
si daca nu se rezolva introduceti actiune in instanta prin care solicitati despagubiri pentru lipsa de folosinta a terenului, avand in vedere ca nu au solicitat acordul pentru a se folosi de terenul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
Andreea Tudor, Avocat
sau mai puteti solicita obligarea acestora la ridicarea lucrarii asta in cazul in care mai este posibil
introduceti si o cerere pe ordonanta presedintiala pentru oprirea lucrarilor conform art 581 Cod de Procedura Civila.
va multumesc pentru indicatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru modificat tcn1996 tcn1996 Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in com Pantelimon iar in cadastru (fisa corpului de prorietate) imi apare ca terenul meu este marginit ... (vezi toată discuția)
Reparare si amenajare drum privat - proprietari multipli - cota parte LLarissa LLarissa Buna ziua. Am urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc nou construit cu iesire la un drum privat (in total sunt 3 blocuri, cu 3 dezvoltatori diferiti). ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie elicopter sa intru in casa?vecinul a furat drumul shaqmat shaqmat Am si eu o intrebare, nu stiu daca imi puteti raspunde, dar.Am cumparat un pamant acum doi ani si anul acesta am inceput sa construiesc casa,dupa ce am primit ... (vezi toată discuția)