am un credit la o banca pe care nu mai reusesc sa o platesc ,nu lucrez si am si fam ,copii/creditul l-am facut fara ipoteca ,iar primaria mi-a reabilitat blocul si mi se cere sa platesc o suma de bani care pt mine este colosala.intrebarea mea ar fi:::banca si primaria,pt aceste neplati,imi poate scoate apartamentul la licitatie,adica sa ma execute silit?ce pot sa fac?>>>multumesc
Incercati o reesalonare a datoriei la banca. Ea va poate executa prima, contractul de credit fiind titlu executor.
Daca se ajunge la executare, o puteti prelungi prin contestatia la executare. Nu cred insa ca va propuneti sa cheltuiti in plus (taxa de timbru, onorar avocat, cautiunea stabilita de instanta pentru suspendarea executarii).
nu neaparat..se cauta prin reabiliatarea lui energetica sa va reduca per ansamblu costurile de intretinere..ca la inceput acestea cresc cu valoarea reabilitarii e alta treaba..
Incercati o reesalonare a ratelor la banca si a platii sumei pentru reabilitarea termina a blocului....
In caz contrar, va puteti trezi executat silit....
Reabilitare blocuri
Matra
Buna ziua,
Am cateva intrebari legat de obligativitatea schimbarii geamurilor termopane la reabilitarea blocurilor, proces in care va intra si blocul meu in ... (vezi toată discuția)