avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont economii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont economii

Am un cont de economii la o banca si vreau sa mai depun o suma de bani in acelasi cont. Dar am aflat ca e mai bine sa depun bani in zilele de 1 si 15 ale lunii. Este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: ramonel78 , utilizator 21:01, 30 Iunie 2010
si de ce v -a zis ca in acele zile?
Deoarece nu se calculeaza dobanda de pe 15 pana in data respectiva.
este un cont de economii ,care functioneaza ca si un cont curent remunerat(primiti si dobanda)care va permite sa depuneti si sa retrageti,dar tinand cont de calculul dobanzii de la 1 la 15 de la 15 la 30 cu capitalizare la trimestru calendaristic.ideal este sa depuneti cu 2 -3 zile inainte de 1,respectiv 30 si sa retrageti dupa data de 1 sau 30 (mai exact pe 2-3 sau 16-17 ).
e atucont sau maxicont depinde la ce bancae deschis....
de ce cautati raspuns pe acest site cand indicat ar fi a va adresati bancii ..... e un produs bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont lacrima2 lacrima2 as vrea sa depun la banca, ceva valuta, putinii banuti pe care i-am strans cel mai avantajos e un cont de economii? sau un depozit? ce modalitati am de a ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare depozit bancar tea_florescu tea_florescu Buna ziua, in anul 2010 am constituit un depozit bancar de 10000 lei la o banca din tara. In septembrie 2015 am primit un mail de la banca prin care imi face ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Prekazi Prekazi As dori o lamurire la urmatoarea chestiune! 1. in 1997 am deschis la o banca comerciala un cont de Depozit la termen pers.fizica pe o luna cu prelungire ... (vezi toată discuția)