avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare persoana din Ungaria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare persoana din Ungaria

Va rog daca poate cineva sa ma ajute. Firma la care lucrez vrea sa angajeze o persoana din Ungaria si nu stiu ce documente trebuie pentru angajare. Cei de la ITM spun ca ei habar n-au ca sa ne uitam pe nu stiu ce site...
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sasha , utilizator 17:39, 18 Iunie 2007
Link-ul: [ link extern ]

Oricum, cu sfanta birocratie din Romania, nu puteti sti niciodata ce alt nou formular, cerere, aprobare etc. mai trebuie...
Citeste ultima fraza din link-ul de mai sus ".....Cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene..........fără permis de muncă, numai de la data aderării României la Uniunea Europeană, sub rezerva aplicării măsurilor tranzitorii prevăzute de Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană."

Pe scurt ... ii trebuie permis de munca (potrivit masurior tranzitorii din Tratatul de aderare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator - cetatean strain clls clls Care sunt in conditiile in care un cetatean strain poate fi angajat ca administrator al unei societati in Romania? Am inteles ca nu este necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)
Permis de munca ifrimcristina ifrimcristina poate cineva sa imi comunice ce se va intampla in 2007 dupa aderarea in UE cu permisele d emunca pentru cetatenii straini, vor mai exista acestea, daca nu ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean francez Milos Alexandru Milos Alexandru Buna ziua, As dori sa aflu de la dvs, care sunt demersurile pentru a angaja un cetatean francez. Dorim sa ii facem contract de munca aici in RO, dar el va ... (vezi toată discuția)