As vrea sa stiu, in situatia in care casa de amanet devine din obiect secundar, obiect principal de activitate (in locul activ. imobiliare), ce autorizatii trebuie sa mai obtin si care este procedura de obtinere a acestora?
Stiu ca treb sa notific BNR-ul, sa am aviz metrologic si autorizatie de la ANPC.
As mai vrea sa stiu daca treb sa obtin autorizatii noi (sanitar, pompieri) avand in vedere ca e vb de aceeasi firma.
Multumesc
Citeste Ordonanta 28/2006 si totodata vezi ca sunt mai multe norme BNR emise in 2007 cu privire la acest subiect. Cat despre o noua autorizare a aceluiasi cod ... nu vad de ce ar fi nevoie, atat timp cat procedura de autorizare la Registrul Comertului se bazeaza pe declaratia pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale. Ulterior... te supui reglementarilor in vigoare - vezi normele BNR. Totodata, in certificatul constatator emis de registru nu se face distinctie intre obiect principal sau secundar, de activitate, supus autorizarii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Casa amanet
adrian_velicu
Buna ziua,
Doresc sa infiintez o casa de amanet.Nu sunt lamurit cu urmatorul aspect : codul caen principal este 6492.Pot adauga in obiectul de activitate si ... (vezi toată discuția)