avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... poprirea pe cont bancar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poprirea pe cont bancar

Buna ziua. Firma mea detine doua autocamioane la care nu s-a platit i mpozitul pe anul 2010. In 21.06.2010 cei de la impozite si taxe mi-au pus poprire pe cont . As dori sa stiu daca este legal, daca eu nu aveam drepul sa-mi platesc impozitele pana la sfarsitul anului si apoi sa-mi puna poprire pe cont? Eu cred ca au dobanzi si penalitati destul de mari pe care noi, contribuabilii, le platim daca depasim termenul de plata.
Formulati actiune in instanta - contestatie la executare in care explicati instantei faptul ca masura a fost luata abuziv fara sa fiti instiintat .

Succes! av. Todorese
Introduceti o contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de poprire. ;)
Masura luata de cei de la finante nu este nicidecum legala. Adresati-va instantei de judecata si cu siguranta veti avea castig de cauza, daca nu cumva sunt si alte sume restante ce au depasit de mult scadenta.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit Natalia Virna Natalia Virna buna ziua tuturor am o mare problema in 2008 am luat credit de nevoi personal de la 2 banci aveam un servici f.bun salariu corespunzator dar dupa 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Datorie catre o societate din radauti - cum as putea sa platesc fara sa mai continue procesul ? Cecilia Boncea Cecilia Boncea In anul 2009 , am avut rapoarte comerciale cu o soc. care are sediul in Radauti . Magazinul pe acre l-am detinut cu art. - decoratiuni , l-am inchis , astfel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2019 am avut un credit la un ifn si anume ferratum,ulterior ... Madi1989 Madi1989 Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la ... (vezi toată discuția)