avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior ...

Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la cer si nu am mai putit plati, Acestia au cesionat creditul catre ExpressCredit,am incercat sa iau legatura cu ri sa stabilim un angajament de plata,esalonat,acestia spunandu-mi ca nu se poate,ca trebuie sa platesc toata suma.(mentionez ca nu stiam ca mi-a fost cesionat creditul catre ei) . Azi dupa 2 ani aflu direct din conturile mele ca am poprire ,si aflu si ca cei de la Express Credit au cesionat si ei mai departe catre Svea Ekonomi Cyprus Limited si acestia m-au trimis catre executor si asa m-am trezit cu poprire. Sunt socata ca nu am primit nimic de la nimeni, vreau sa fac contestatie. Cum se procedeaza? Va rog cu un sfat. Mi-au pus poprire pe toata suma. Urmeaza sa iau salariul si nu se poate sa imi opreasca toata suma cand eu mai altele de platit pe langa. Cum fac sa fac contestatie? Sa imi amane cel putin poprirea de pe cont sa nu zic ca doresc anularea acesteia. Va rog din suflet sa ma ajutati ca nu stiu i cotro sa ma duc acum..!
Va multumesc anticipat
Buna ziua,

Contestatia le executare se formuleaza in termen de 15 zile de la momentul la care ati luat la cunostinta de poprire. Daca nu respectati acest termen nu veti mai putea contesta poprirea. Luati legatura cu un avocat pentru a va formula contestatia la executare fiindca sunt multe aspecte de invocat. se invoca dupa caz, lipsa titlului executoriu intrucat contractul de cesiune nu constituie executoriu, nelegalitatea declararii scadentei anticipate, nelegalitatea cesionarii, lipsa caracterului cert, lichid si exigibil al creantei.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata razvan22 razvan22 Buna ziua.am un credit la un ifn si am intarziat 4 luni la.plata ratelor iar in data de 07 august am discutat cu cei de la departamentul plati ca o sa achit ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)