avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum imi recuperez aurul furat,dus la amanet?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum imi recuperez aurul furat,dus la amanet?

am fost jefuita in propria casa de unde mi-a fost furat aurul in timp ce dormeam.curios hotul a fost prins dar a amanetat tot aurul la case de amanet.politia ,sau mai degraba cel ce s-a ocupat de caz mi-a argumentat ca nu au lege sa imi mi-l ridice .dar legea spune altfel.unde e solutia?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:36, 26 Iunie 2010
sigur...eu ma gandeam doar la actiunea civila...fie in penal, fie in civil:giggle:
Mergeti la politie si constituiti-va parte civila cu contravaloarea prejudiciului,urmand a se solutiona actiunea /latura civila in cursul procesului penal,eventual in solidar cu asiguratorul casei de amanet.
Formulati plangere la procurorul care supravegheaza instrumentarea cauzei pentru a se efectua confiscarea obiectelor care au facut obiectul infractiunii
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata din italia cumparata in romania. ciprian mircea ciprian mircea Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an o masina inmatriculata in italia. Aceasta s-a dovedit a fi furata din italia in anul 2006. S-a deschis dosar ... (vezi toată discuția)
Temei juridic ridicarea bunului Nelupop Nelupop Buna Intrebarea mea este urmatoarea: Ce temei juridic poate sa stea la baza ridicari, de catre organele de urmarire penala , unui bun mobil - banuit furat - ... (vezi toată discuția)
Am fost furata marryy_lm marryy_lm am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)