avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Specificare cod produs pe factura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Specificare cod produs pe factura

Buna ziua,
am cuparat de pe aoro.ro un parfum fals. Problema este ca nimic nu asociaza factura respectiva cu produsul cumparat, in sensul ca nici un element de identificare de pe cutia produsului nu e trecut pe factura.
As dori sa stiu, daca exista vreo lege care sa oblige comerciantii sa treaca in factura seriile/codurile produselor pe care le vand.
Altfel, in cazul meu, din factura reiese ca am cumparat unul din milioanele de parfumuri marca X si nu pot dovedi ca pe cel fals l-am primit de la comeciant si ca nu l-am schimbat eu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:55, 28 Iunie 2010
Le puteati trimite produsul inapoi imediat si fara vreo explicatie. Aveti acest drept. Este legea comertului la distanta. Cat timp a trecut de cand ati primit produsul ? Oricum, faceti-le sesizare la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site care vinde parfumuri false lechauve lechauve Sunt victor dobrescu din ploiesti. Am facut prostia sa comand pe site-ul aromamea.com un parfum la un pret mai mic decat in magazine. Dupa ce mi-a sosit prin ... (vezi toată discuția)
Am vrut un parfum original de la un magazin cu renume si m-am ales cu un fake. Valentinablo Valentinablo Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sugestie(sfat)in urmatoarea problema. Acum 5 zile am achizitionat un parfum dintr-un magazin cu renume in ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)