avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... deschidere afacere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

deschidere afacere

Sint somera si ma gindesc tot mai mult sa incep o afacere, sa imi deschid un magazin cu produse nealimentare.Ma ajuta statul cu ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 27 Iunie 2010
Puteti obtine imprumuturi nerambursabile in conditiile stabilite de stat pentru ajutorarea I.M.M.-urilor: crearea unui numar minim de locuri de munca etc. ;)
Multumesc pt raspuns dar daca deschid un magazin nu a-s putea angaja mai mult decit o singura persoana,urmind ca eu sa fiu a doua
In situatia data, singurul ajutor pe care-l puteti obtine de la stat este sa falimentati afacerea mai repede. ;)
#-o Trist .
trist dar adevarat.in cazul descris , statul iti ia taxe nu te sprijina cu absolut nimic.

Alte discuții în legătură

Pfa, if sau srl Diana_Szabo Diana_Szabo Buna seara! Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri articol din site-ul comisiei europene privind ocuparea forþei de muncã, afaceri sociale ºi egalitate de ºanse instrumentul european de microfinanþare teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am primit informatii ce completeaza ceea ce stiam pana acum, pentru cei interesati de subiectul fonduri europene pentru someri si m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturi mrk21 mrk21 buna ziua,tuturor! lasand deoparte faptul ca e prima data cand cer ajutor p un forum,incerc sa fiu cat mai punctual.in esenta as vrea sa stiu,sau sa ma ... (vezi toată discuția)