avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortat si cu prima sotie am un copil si m-am recasatorit.Cu actuala sotie am un copil si vreau sa stiu daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara primei sotii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 16:21, 27 Iunie 2010
danutza 79 are perfecta dreptate.
eu am 2 copii cu necesitati mari ,dar doar decente, din pacate,si eforturi extraordinare din partea mea . primesc 750 ron pensie pentru amandoi,muncesc pe rupte, dorm cate 3-4,rar cate 5 ore in 24,de multe ore aceste ore de odihna le am o data la cate 30 ore de munca
stiu ca muncesc pentru copiii mei, ca sa le asigur un camin si un trai cat de cat decent, iar taicasu si'a luat mana de pe ei,nu'l intereseaza nimic de proprii copii.
nu ma refer la un surplus de bani,poate ca doar atat se poate din partea lui,desi si'a luat o masina pe care nu si'o putea permite cand avea minorii alaturi,se distreaza vara pe litoral si iarna la munte, cu ,,fetitele''...:">
iar eu, cand am scris fata la liceu si mi s'a cerut copie dupa buletinul tatalui, a trebuit sa mint ca nu stiu nimic de domiciliul tatalui, de viata sa particulara, de nimic,desi ne despart doar cateva blocuri..si toate astea pentru ca el este indiferent,pentru ca nu vrea sa contribuie nici macar cu o copie dupa CI, pentru ca fata lui sa poata fi inscrisa la liceu,iar ex ca acesta sunt multe din pacate, din partea lui.
cred ca la fel gandesc toti tatii care nu mai vor sa plateasca pensia,asa ca fostul meu sot
copiii nu au nici o vina in toata nebunia asta ,ei nu au cerut sa se nasca,i'am nascut noi si trebuie sa avem grija de ei deopotriva,mama si tata,indiferent din a cui vina s'a destramat o casnicie.
divortezi de sot(sotie) nu de copii
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
spiridon vasilica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor... peter_adi2000 peter_adi2000 am divortat de curand, am o fetita care a fost incredintata fostei sotii, eu fiind obligat de catre instanta la plata pens. alim. Am ajuns cu fosta sotie la o ... (vezi toată discuția)
Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters111374 ContSters111374 As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)