avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare leasing
Discuție deschisă în Executare silită

executare leasing

Buna.Am un auto achizitionat in leasing pe pj si am restante de 4 rate la contract.Cei de la firma de recuoerare mi-au spus ca in cazul in care nu platesc restanta cel tarziu maine trimit dosarul la executare.Mentionez ca am platit 29 rate mai am 19 si as avea posibilitatea sa platesc maine o parte din restanta .Ce se intampla daca ma executa silit si daca mai pot sa imi recuperez masina si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 22:07, 27 Iunie 2010
Daca accesati functia cautare din acest site si tastati de exemplu: leasing sau executare leasing, rate neachitate leasing, veti gasi foarte multe raspunsuri utile, raportate la situatia dvs., pe care nu ati prezentat-o detaliat.

De exemplu, si acest articol v-ar putea ajuta (nu ati precizat daca sunteti persoana fizica/juridica):
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

executare silita/leasing auto....am mari probleme! g.draghici44 g.draghici44 am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3 in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am ... (vezi toată discuția)
Restanta leasing-executare silita deab deab executare silita... Data publicarii: Luni, 4 Iulie 2011, 15:03 Va rog sa-mi dati un raspuns urgent! Cineva din familie a achizitionat in 2009 un auto marca ... (vezi toată discuția)
Recuperatori buna ziua.am trimis mesaj dar nu am primit nici un raspuns.am si eu o problema cu firma de recuperari credite la care sant cu trei credite restante.din 2009 nu ... (vezi toată discuția)