avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

am contractat un credit la o banca acum 3 ani,pe care nu l-am achitat.banca a dat dosarul unei firme de recuperari.ce pot face acestia in situatia in care nu am proprietati,bunuri si ce drepturi au ei sa actioneze?
mentionez k e un credit de bunuri pers de vreo 80mil.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:30, 27 Iunie 2010
Banca a cesionat creanta firmei de recuperare iar aceasta firma s-a subrogat in toate drepturile pe care banca le avea in baza contractului de credit incheiat cu d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionel as ionel as buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari dansultanu dansultanu buna seara! ce-mi pute-ti spune de firmele de recuperat datorii?? o firma ma contactat sa le cesionez creanta,daca le cesionez prin contract la ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)