ei daca la asa o sentinta tot dvs sunteti nemultumita atunci nu este de mirare ca a divortat de dvs , mai putin cu faptul ca aveti o pensie alimentare foarte mica in rest ce ati vrea ?
cum ar suna oare o sentinta care sa va convina ?
- sa ii interzica total dreptul de a vedea copilul?
- sa-i hotarasca instanta sa nu vina mai devreme sau mai tarziu cu copilul inapoi ?
- sa-i monteze instanta un gps sotului ptr a vedea in orice moment dvs unde este el cu copilul
uitati ca acel copil are totusi 2 parinti
in legatura cu coantumul pensei alimentare in momentul in care aveti cunostinta ca realizeaza veniturii mai mari puteti cere in instanta recalcularea pensiei
eu as vedea sotul suparat de aceasta decizie dar dvs ?
.si in legatura cu pensia alimentara, din cate stiu eu, legea spune ca se da pana la terminarea studiilor, cel mult pana la implinirea varstei de 26 de ani, sau nu zic bine????
raluk_s a scris:
.si in legatura cu pensia alimentara, din cate stiu eu, legea spune ca se da pana la terminarea studiilor, cel mult pana la implinirea varstei de 26 de ani, sau nu zic bine????
aveti ferma convingere ca acest copil se va scolariza pana la 26 de ani???
NU???
in cazul asta, nici legiuitorii si nici judecatorii!
de asemenea, legea nu scrie pana la terminarea studiilor CI PANA LA MAJORAT, dar daca circumstantele copilului permit (de exemplu...continuarea studiilor...) atunci, DA...dupa 18 ani in functie de circumstantele respective, copilul va avea posibilitatea sa solicite mentinerea sustinerii financiare de la parintele in cauza...
have fun! o sa urmeze niste ani interesanti!
~ final discuție ~