Buna ziua,
Am o intrebare legata de mutarea domiciliului copilului meu.
Momentan copilul meu locuieste cu parintii mei in Falticeni iar eu lucrez in Cluj.Am inscris-o in clasa a Va aici in Cluj deoarece vreau sa o aduc sa locuiasca cu mine (practic pt ea am venit in Cluj sa ii pot oferi un viitor mai bun). Precizez ca am custodia copilului in urma divortului iar fostul sot(care locuieste tot in Falticeni) are drept de vizita de 2 ori pe luna.
Intrebarea mea este: daca imi aduc copilul in Cluj sa locuiasca definitiv aici va trebui sa-l anunt pe fostul sot, am nevoie de acordul lui sau este vreo alta procedura?
Va multumesc mult.
Orice decizie ce o luati pt copil va apartine;
Aveti obligatia sa anuntati tatal copilului de schimbarea domiciliul, pt a putea sa-si viziteze copilul,
Nu asteptati sa fiti data in judecata de catre tatal copilul;
Intrucat copilul v-a fost incredintat spre crestere si educare, acesta are domiciluil la domiciliul dvs, conform prevederilor codului familiei, art. 100
Schimbarea domiciliului dvs, duce si la schimbarea domiciliului minorului.
Ar trebui sa-l incunostiintati pe tata despre schimbarea domiciliului pentru a avea posibilitatea sa-l viziteze pe minor.
Av. Mihai Vaduva
Instiintare parinte
magdacj
Buna ziua,
Am o intrebare cu care va rog sa ma ajutati. Sunt divortata de 10 ani si acum locuiesc in Cluj (copilul este la parintii mei in Falticeni, o fetita ... (vezi toată discuția)