avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Firma srl
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Firma srl

Buna ziua , am infintat o firma srl in 2008 este activa ce impozit ar trebui sa platesc ce amenzi avand in vedere ca nu am scos nici o factura si nu am declarat nici un venit pana in ziua de azi! :O:sorry:
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 15:34, 20 August 2010
chiar ca...:O
doar ca nu depui actele pentru luna care a trecuta pana pe 25 luna in curs stiam ca doar la o institutie e cca 2000ron dar dvs. le depasiti pe toate. si garda financiara nu v-a vizitat pana acum?
cat si ce platiti nu va poate spune decat un contabil cred eu...in cazul dvs..."foarte" expert.

bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Amenda pe pers. fizica pentru nedepunere bilant srl ce pot face? PZoli PZoli Stimati Domni / Doamne, Am un SRL din 2008. In 2010 am fost nevoit sa opresc activitatea, nu am mai avut nici contabila si am lasat-o balta, fiind ca n-am ... (vezi toată discuția)
Evidentiere in contabilitate plata restante cass jack electro jack electro Buna ziua. dau un exemplu simplificat: am pe 2011 un venit brut de 12000 ron. cheltuieli deductibile diverse: 2000ron. rezulta un venit impozabil de 10000 ... (vezi toată discuția)